Lähetystyö

Toteutamme Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä ”Menkää kaikken maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.”
Iisalmen helluntaiseurakunnan lähetyskohteina ovat Pakistan ja Venäjä (Kesäjoki). Aiemmin lähetyskohteina ovat olleet myös mm. Etiopia ja Thaimaa.

Ruoka-apu

Olemme mukana yhteiskristillisessä ruoka-avussa yhdessä vapaakirkon, adventtiseurakunnan ja ev. lut. seurakunnan kanssa. Paikallisten kauppiaiden lahjoittamaa ruokaa jaetaan ev. lut. seurakunnan tiloissa maanantaisin klo 10:30 alkaen (osoite Ilvolankatu 14b).

Pyhäkoulu ja varkit n. klo 11.30 sunnuntaina

Kun tulet tilaisuuteen voit tuoda lapsesi pyhäkouluun/varkkiin.

Kids Action -ja Varkki-iltoja Iisalmessa.

Lastenleiri kesällä.

TV7 ohjelmassa ”Sinua varten” pastorimme Charles Shaheen puhuu ajankohtaisista elämää lähellä olevista aiheista. Hän käsittelee asioita, joita jokainen meistä joutuu kohtaamaan tavalla tai toisella. Punaisena lankana on Jumalan apu erilaisten elämäntilanteiden keskellä. Jumala on meitä jokaista varten. Ohjelma myös kuultavana paikallisradio sandelsista sunnuntaisin klo 18.00.

Lisätietoa nuorisopastori Jari Suomiselta (0440790683)

Solut ovat iltaisin kodeissa tai seurakunnalla kokoontuvia pienryhmiä ja ne on rakennettu juuri sinua varten.

Solussa:

• Rukoillaan ja tutkitaan Raamattua
  • Tutustutaan, keskustellaan ja vietetään aikaa yhdessä
  • Kutsutaan ystäviä mukaan toimintaan

Tällä hetkellä kokoontuu mm. seuraavia soluja:

• miehet
  • nuoret aikuiset
  • Vieremän solu

Jos olet kiinnostunut solutoiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä!

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 11.

Rukouskokous tiistaisin klo 18.

Yksi Sydän naistenillat.

Lisäksi myös muita tilaisuuksia, seuraa ilmoittelua nettisivuillammeja töllöttimestä.