Lähetystyö

Toteutamme Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä ”Menkää kaikken maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.”
Iisalmen helluntaiseurakunnan lähetyskohteina ovat Pakistan ja Venäjä (Kesäjoki). Aiemmin lähetyskohteina ovat olleet myös mm. Etiopia ja Thaimaa.

Ruoka-apu

Olemme mukana yhteiskristillisessä ruoka-avussa yhdessä vapaakirkon, adventtiseurakunnan ja ev. lut. seurakunnan kanssa. Paikallisten kauppiaiden lahjoittamaa ruokaa jaetaan ev. lut. seurakunnan tiloissa lippuniemellä maanantaisin klo 10-11.00 (Kiviahonkatu 18)

Pyhäkoulu n. klo 11.30 sunnuntaina

Kun tulet tilaisuuteen voit tuoda lapsesi pyhäkouluun/varkkiin.

Kids Action
-ja Varkki-iltoja Iisalmessa.

Lastenleiri kesällä.

Kesällä pyhäkoulu ja varkkikerho vain ehtoollisjuhlan yhteydessä

Jumalanpalveluksia löydät Seurakunnan TOIVO TV kanavalta

Nuortenillat instagramissa (@epicyouth.iisalmi) perjantaisin klo 18.00

TV7 ohjelmassa ”Sinua varten” lähetyspastorimme Charles Shaheen puhuu ajankohtaisista elämää lähellä olevista aiheista. Hän käsittelee asioita, joita jokainen meistä joutuu kohtaamaan tavalla tai toisella. Punaisena lankana on Jumalan apu erilaisten elämäntilanteiden keskellä. Jumala on meitä jokaista varten. Ohjelma myös kuultavana paikallisradio sandelsista sunnuntaisin klo 18.00.

Olemme myös Facebookissa.

Nuortenillat perjantaisin klo 18.00 Iisalmi (pariton viikko) ja Sonkajärvi liikuntahalli klo 19 (parillinen) Muutokset mahdollisia , tarkemmat tiedot (instagram: @epicyouth.iisalmi & IISALMEN_HSRK_lapset_nuoret, tilaisuudet osiosta & Facebookissa voit lisätä kaveriksi Iisalmen helluntaisrk Lapset Nuoret

Lisätietoa Lapsi -ja nuorisotyöntekijä Ramona Blomerus (045 2192881)

Solut ovat iltaisin kodeissa tai seurakunnalla kokoontuvia pienryhmiä ja ne on rakennettu juuri sinua varten.

Solussa:

• Rukoillaan ja tutkitaan Raamattua
  • Tutustutaan, keskustellaan ja vietetään aikaa yhdessä
  • Kutsutaan ystäviä mukaan toimintaan

Jos olet kiinnostunut solutoiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä!

Jumalanpalvelus ja pyhäkoulu sunnuntaisin klo 11. (Kk viimeinen su jumalanpalvelus klo 16.00)

Rukouskokous tiistaisin klo 18.

Päivärukous torstaisin klo 11.

Yksi Sydän  yhteiskristilliset naistenillat.

Lisäksi myös muita tilaisuuksia, seuraa ilmoittelua nettisivuiltamme.